Om

Du hittar information om mig och TRÄNING 40+ HÄR

TRÄNING 40+ har flyttat till www.traning40plus.se och ingår nu i Bloggportalen www.Everydaystories.se Välkommen att följa mig där!

 

Jag heter Lena Larje och är en 40+ gympainstruktör med ambition att träna lagom och äta gott för att må bra och hålla mig i form.  Utöver gruppträning gillar jag att powerwalka, rida och cykla. Det är motionsformer som passar mig och min kropp bra. Jag har en knäskada efter en ridolycka som gör att jag tyvärr inte kan springa längre sträckor eller hoppa för mycket. Men jag vill ändå ha en intensiv, rolig och omväxlande konditions- och styrketräning, vilket jag kommer att blogga om här!

Jag delar med mig av mina bästa motivations och träningstips,  kost och lite recept.  Eftersom jag älskar att testa nya grejer  – allt från matvaror, träningsformer, kläder, upplevelser till diverse olika produkter skriver jag om det också.  Under ”Lena Testar” kan du läsa vad jag tycker om en del av det jag testat.

Är du nyfiken på hur det är att vara gruppträningsinstruktör kommer du att kunna läsa om det här också. Bra musik är viktigt för motivationen när man tränar. Här kommer du att hitta mina bästa musiktips och tränings låtar, Spotifylistor för Powerwalks och Gympa

Annonser

2 kommentarer till Om

  1. Martin skriver:

    Tycker du har en intressant träningsblogg med en snygg design. Fokuset på 40+ borde rikta till sig en intressant läsarskara. Lägg därför gärna till bland de andra träningsbloggarna på http://styrketraningsprogram.weebly.com/traumlningsbloggar.html så att fler kan ta del av den 😉

  2. Lena skriver:

    Hittade din blogg idag (Funbeat). Mycket bra!!! Är 42 år och är ”periodare” på motion och mat..tyvärr. Ska läsa din blogg och hoppas komma till insikt att lagom är bra!
    Kram Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s