Rehabtape eller kinesiologytape förkortar rehabtiden

Du hittar inlägget du sökte här: http://www.traning40plus.se/lena-testar/rehabtape-eller-kinesiologytape-forkortar-rehabtiden/

TRÄNING 40+ har flyttat till www.traning40plus.se och ingår nu i Bloggportalen www.Everydaystories.se Välkommen att följa mig där!

rehabtape4

Annonser

Om Träning 40 plus

Jag är hälsocoach, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare med ambition att träna lagom och äta gott för att må bra och hålla mig i form. Utöver gruppträning gillar jag att powerwalka, rida och cykla.
Det här inlägget postades i Lena Testar, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Rehabtape eller kinesiologytape förkortar rehabtiden

  1. >M skriver:

    Rimligen borde det vara så att om det skulle fungera borde en tight tröja fylla samma funktion. Å andra sidan vet vi av erfarenhet att mobiliserande av leder och muskler inte är av godo utan snarare (i förläggningen) leder till atrofi och hämning.

    • Träning 40 plus skriver:

      Det skulle ju vara helt fantastiskt om den här tapen, eller en tajt tröja, kunde fungera. En 5 dagars tapning och sen är man på banan igen. Efter diverse olika metoder som inte funkat börjar jag hoppas på mirakel. Och så gillar jag att prova och se om diverse produkter ger utlovat resultat ✌🏻️😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s