Mixa din egen musik till gruppträning

Du hittar inlägget du sökte här: http://www.traning40plus.se/grupptraningsinstruktor/mixa-din-egen-musik-till-grupptraning/

TRÄNING 40+ har flyttat till www.traning40plus.se och ingår nu i Bloggportalen www.Everydaystories.se Välkommen att följa mig där!

audacity-linux-small

Annonser

Om Träning 40 plus

Jag är hälsocoach, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare med ambition att träna lagom och äta gott för att må bra och hålla mig i form. Utöver gruppträning gillar jag att powerwalka, rida och cykla.
Det här inlägget postades i Gruppträningsinstruktör, Musik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mixa din egen musik till gruppträning

 1. shakenshape skriver:

  Tack för detta inlägg, precis vad jag behövde få veta! Du sparade mig just mycket tid och onödig stress 🙂 Mixade ihop musiken till vår nästa dansuppvisning 🙂 TACK!

 2. Krista skriver:

  Tack för guiden, den var till stor hjälp!
  Hittade en guide på youtube om hur man ändrar volym där nån förklara hur man justerar låtar med lägre volym så de matchar övriga låtar, den kanske är till hjälp för dina äldre låtar.

 3. Ann-Sofie skriver:

  Tusen tack för hjälpen! Det här var precis vad jag behövde. Nu kunde jag sätta ihop musiken till vår dansuppvisning helt på egen hand. Perfekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s