Smoothie – supergood for you

"Supergood for you"

"Supergood for you"

Lena testar Smoothie mix

Jag har provat Renée Voltaires Smoothie mix, 149:- för en burk på 400 gram. Den ska vara ”supergood for you” och innehåller hampa protein, acai, spirulina och vetegräs. Jättesnygg förpackning och det här låter som ett bra alternativ till proteinpulver för att göra smoothiesarna lite nyttigare och öka på proteininnehållet.  Tyvärr smakar det inget vidare – kanske kan man vänja sig…

Färgen på pulvret är grönbrunt och luktar och smakar åt hö hållet. Det färgar naturligtvis även smoothien som  inte ser så aptitlig ut och ger smoothien en lite pulvrig konsistens. Jag gjorde 3 stycken stora glas smoothie på  banan, blåbär, vaniljyoughurt, mjölk och 2 msk smoothie mix. Bjöd min 10 åriga dotter på den ena, hon drack upp hälften sen ville hon ”spara” resten, den var inte så god. Jag håller med. Inte så god men förhoppningsvis jättenyttig!

Provar också samma smoothie som ovan men med päron, banan, och persika istället. Ser inte aptitligt ut men den här varianten smakar OK, dvs hösmaken slår inte igenom så mycket. Nu tog jag en rågad msk till ca 2-3 smoothies, rekommenderat är att använda 1-2 msk vilket jag tolkar är till ca 1 smoothie.  Ökad Mättnadskänsla? – ja lite kanske… Kommer jag att köpa igen? – nej.

Betyg: 2 av 5

Har du provat Renée Voltaires Smoothie mix? Ge ditt betyg här

Annonser

Om Träning 40 plus

Jag är hälsocoach, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare med ambition att träna lagom och äta gott för att må bra och hålla mig i form. Utöver gruppträning gillar jag att powerwalka, rida och cykla.
Det här inlägget postades i Lena Testar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s