Walkmeter GPS

Walkmeter GPS från Abvio är en av mina absoluta favoritappar!

Den är enkel att använda och den loggar mina rundor när jag powerwalkar. Kostar38:- i engångskostnad. Förutom att använda den när du Powerwalkar kan du använda den när du rider, cyklar, springer eller åker skidor t.ex. Eller varför inte för att hitta hem igen från svampskogen samtidigt som du kan se var och hur långt du gått på svamputflykten.

Walkmeter loggar dina träningsrundor och du kan efteråt se på en karta exakt var du har gått. Den visar dina aktiviteter i en kalender med små ikoner för bästa, sämsta resultat. Du ser distans, tid du gått på, medelhastighet, snabbaste tid du gått på, hur många kalorier du gjort av med (kanske ska tas med en nypa salt). Du kan också göra en inställning så att den räknar bort din stoppade tid (bra om du stannar och pratar med någon)Vill du kan du dela med dig av dina resultat genom att maila eller dela på Facebook eller Twitter direkt från appen.

Runmeter GPS och Cyclemeter GPS från samma tillverkare är egentligen samma app som Walkmeter men med andra namn. Funktionerna är de samma…så du behöver inte köpa/använda fler appar för att t.ex logga din cykeltur.

Här kan du läsa mer om Walkmeter

Annonser

Om Träning 40 plus

Jag är hälsocoach, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare med ambition att träna lagom och äta gott för att må bra och hålla mig i form. Utöver gruppträning gillar jag att powerwalka, rida och cykla.
Det här inlägget postades i Appar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Walkmeter GPS

  1. Ping: Kom igång med powerwalk | Träning 40+

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s